En av de längsta dagarna under missionen (Har det känts som). Även om jag inte har gjort så mycket så känns det som det. Såg 3st filmer; Natural Born Killers, Vad kvinnor vill ha och We were soldiers. I övrigt så pysslade jag lite med min packning, kontrollerade vikt och sånt samt vägde in. (Jag hamnade på 47 kilo med mina tre mjuka väskor och 8 på handbagaget. På kvällen hölls Pinky-afton för folk från Sierra Lima som kom med Rotation 1. Bland dem kunde jag hälsa lite hastigt på Henrik Svensk, webmaster på www.soldf.com, en mycket bra sida om försvarsmakten. Han verkade lite paff över att jag visste vem han var, men tycktes ändå uppskatta att jag gillar hans sida. Jag funderar nu på hur mycket jag borde sova, samt stiga upp för att kunna slumra någrlunda gott på planet. Tror nog at det bästa kan vara att stiga upp tidigt. Det blir nog så, för 0550 skall jag åka ifrån denna soptipp till land och komma hem till Sverige igen..