Utanför campen för första gången (Om man inte räknar CD-shoparna). Fast jag har ju varit utanför campen större delen av mitt liv, om man ska vara noga. Okej, fösta gången utanför campen i närområdet.
Vi besökte det som kallas för Spybar, de hade lite problem med sitt elverk. Samtidigt hölls en kortare elverksutbilding med elverksskötarna. Jag hängde bara med för att komma ut lite.
Vägen gick genom Ajvalia och Gracanica, det såg rätt okej ut. Bara inte lika snyggt och välvårdat överallt som där hemma, men man kan säga att detta var första gången man såg nåt av landet i dagsljus. Det finns väldigt vacker natur att titta på om vädret och sikten är rätt.
Eldragningen vid Spybar var rätt speciell. Det var alltså husets lokala elnät som man använt, bara en 32 A kabel till elcentralen i huset. Kan tyckas funka, men jag är skeptisk till kvaliten på installationerna ändå.
Vi hindrades av en lastbil som kanat lite av vägen när vi skulle återvända, så vi tog en annan väg helt enkelt, lite längre kanske men man såg mer av omgivningen.