Istället för att ha sett Hockeyn, Sverige mot Vitryssland, har jag fått den dagliga dosen av Vänner och Spin City. Men det spelar ingen roll, jag vann nog ändå inte (Jag satsade 1 Euro på matchen) Hela dagen har jag försökt bygga en kabel som kan användas till att lyssna på Motorolan i Hörselskydden. Än har inte fått till det. Men jag har faktiskt byggt 4 kablar så man kan lyssna på Ra180 i densamma när man kör bandvagn. (Och det funkade väldigt bra faktiskt). Imorgon lär det bli lika mycket att göra som idag, eller inte. *OBS! Ironi*. Jag kanske kan lösa några matte-problem för skojs skull eller så. Jag hittade en rolig satslista i signmek-containern av en slump; ”Lös mtrl i försöksfartyget Smyge/S”. WTF?!? Vad ska vi ha den till? Hur hamnade den hos oss från början? Det är för mig en gåta.