Skylten är klar! Det blev mycket bra faktiskt om jag får säga det själv, för vem annars kan säga det? Jag har även hängt den på plats. Nu skall jag bara signera den också. 
2050: Undrar varför jag har börjat att skriva vid flera tider på dygnet? Det jar jag aldrig gjort tidigare. Men det gör ju iallafall att man glömmer mindre av det som händer under dagen. Jag satt just i ca 3 timmar i samma soffa och såg på TV. Endast Kanal 5, dvs Vänner, Spin City, Big Brother och Single Girls. Skulle kanske se Popstars också, men det skulle bara vara sorgligt. En kille från HF undrade om jag kunde fixa en audio-kabel till hans Soundtraps. Det kan jag och den är redan färdigbyggd. Genast undrade han om jag behövde nåt från HF. Jag svarade att en 90P skulle vara trevligt. Undrar om det går igenom? Om inte annat så kanske jag kan kassera in en annan tjänst senare…

IMG_0339